Snerydning & saltning

Snerydning og saltning
Hos KJ Haveanlæg har vi mange års erfaring med snerydning og saltning. Vi bestræber os altid på at levere et professionelt stykke arbejder, og rykker altid ud når behovet er for det, uanset om det er nat eller, og i alle weekender og helligdage. Vi tilbyder både vores ydelser som enkeltydelser, og som faste serviceaftaler. Du er altid velkommen til at kontakte os, for at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig.

Se hvad vi tilbyder af snerydning og saltning

Vi tilbyder snerydning og saltning i enkelteydelse og som fast service.

Snerydning

Vi kan stå for din snerydning af veje, fortove, indkørsler og alle andre steder, der har brug for at få ryddet sne.

Saltning

Efter din snerydning og før det næste snefald, kan vi salte dine veje, fortove, indkørsler og andet for at forebygge.

Fast service

Vi kan klare din snerydning og saltning som enkeltydelse, men tilbyder også fast service på vores snerydning og saltning..

Fordele ved at vælge KJ Haveanlæg

Se nogle af de mange gode fordele ved at vælge KJ Haveanlæg.

Fleksible arbejdstider

Vi tilbyder fleksible arbejdstider, så vores arbejde kommer til at passe til dine ønsker og behov. På den måde kommer vi aldrig til at være i vejen, og vi er altid færdige til tiden.

Garanteret tilfredshed

Vi sætter en stor ære i at levere et stykke professionelt arbejde, og at vores resultater lever op til forventningerne. Hos KJ Haveanlæg garanterer vi at du opnår fuld tilfredshed.

Billige priser

Hos KJ Haveanlæg får du billige priser. Vores priser kan måske findes billigere, men sammenholdt med vores kvaliteten på vores arbejde, er vores priser meget billige.

Mange års erfaring

Vi har i mange år arbejdet med at snerydninger og saltning. Du er dermed sikret en høj grad af ekspertise og kompetencer med KJ Haveanlæg.