Se hvad vi tilbyder af

Ydelser

Vi kan være behjælpelig på enhver type udgravning, hvad enten det er haveanlæg, eller andre projekter som udgravning til trampolin, fundamenter og lignende. Dertil tilbyder vi stor ekspertise inden for udjævning, klargøring af grund, samt flytning af jord. De fleste byggeprojekter vil kræve en udgravning, og her står vi klar til at hjælpe til med stor erfaring og ekspertise.

Gravemaskine m. motorbør: 2.500 kr. inkl. moms

Gravefører pr/time: 532 kr. inkl. moms

Haveanlæg galleri 1

Vi står klar til at hjælpe med planlægning og anlægning af haveanlæg. Ved anlæg af have er der mange ting at tage stilling til. Skal det hele kun være let vedligeholdelse? Eller har du ønsker om en komplet renovering? Det er op til dig, og vi er gerne med på råd, når anlægning af din have skal planlægges.

Timepris: 500 kr. inkl. moms

Du kan spare penge på timeprisen, ved at stille egne redskaber og værktøj til rådighed.

Resized_20220516_102012

Søger du hjælp til belægning af indkørsel, terrasse eller lignende opgaver, så står vi klar til at hjælpe dig. Vi er eksperter i belægning og kan hjælpe dig med at få en ny flot indkørsel eller gårdsplads – eller måske en flot terrasse, så du rigtigt kan nyde sommeren i ro og mag. Vi bruger kun de bedste materialer og arbejdsredskaber. Det er din garanti for et veludført stykke arbejde. Vi holder altid vores aftaler og kommer til rette tid og sted.

Timepris: 532 kr. inkl. moms

Brolægning andre tjenester

I vintermånederne vil der uundgåeligt falde sne, og når sneen falder kan det være hårdt og tidskrævende arbejde, selv at stå for snerydningen. Vi tilbyder snerydning af vej, fortov, indkørsel og alle andre steder der har behov for en snerydning.

Timepris: 532 kr. inkl. moms

arno-senoner-eWWTfw17QCU-unsplash

Vi tager hånd om din have

Totalrenovering af dit haveanlæg